This project is read-only.
1

Resolved

ScrollingGrid paging issue

description

Hi,
I'm using DEWD ScrollingGrid and when I click on next arrow button in the paging section of the grid the functionality works fine but when it loads the grid again there is a blank column in the front in between edit column and second one. I'm not sure is this a issue. Have I missed any configurations? Below is the my code,

<view controlType="Snippet">
        <sql>
          <![CDATA[
              SELECT *
              FROM vw_Review
              order by IsApproved, DateAdded DESC
          ]]>
        </sql>
        <snippet>
          <![CDATA[ 
          <dewd:ScrollingGrid runat="server" AutoGenerateColumns="false"> 
            <Columns> 
              <asp:BoundField HeaderText="Vacation Title" DataField="VacationTitle" /> 
              <asp:BoundField HeaderText="User" DataField="Text" />
              <asp:BoundField HeaderText="Date Added" DataField="DateAdded" dataformatstring="{0:MM/d/yyyy}"/> 
              <asp:BoundField HeaderText="Vacation Date" DataField="VacationDate" dataformatstring="{0:MM/d/yyyy}"/>
              <asp:BoundField HeaderText="Rating" DataField="Rating" /> 
              <asp:BoundField HeaderText="Title" DataField="Title" ItemStyle-Width="120px"/>
              <asp:BoundField HeaderText="Description" DataField="Description" ItemStyle-Width="350px"/> 
              <asp:BoundField HeaderText="Is Approved" DataField="IsApproved" />
              <asp:HyperLinkField DataTextField="VideoPath" DataNavigateUrlFormatString="{0}" DataNavigateUrlFields="VideoPath" headertext="Video Path" target="_blank" />
              <asp:HyperLinkField DataTextField="reviewID" DataTextFormatString="~/traveler-review?reviewId={0}&isAdmin=true" DataNavigateUrlFormatString="~/traveler-review?reviewId={0}&isAdmin=true" DataNavigateUrlFields="reviewID" headertext="URL" target="_blank" />
            </Columns> 
          </dewd:ScrollingGrid>
          ]]>
        </snippet>
      </view>

file attachments

comments

suneboeegh wrote May 14, 2013 at 2:27 PM

Hi Eraja,

Is this purely a layout-issue? If so, can you send a screen dump, where I can see the issue?
  • Sune

eraja wrote May 15, 2013 at 5:17 AM

Hi Sune,
Thanks for the quick reply. Here is the screen dump.

eraja wrote May 15, 2013 at 5:17 AM

suneboeegh wrote May 15, 2013 at 9:19 AM

I see, that's definitely a bug of some kind. Have you tried setting EnableViewState="false" on the ScrollingGrid-element?

eraja wrote May 16, 2013 at 5:03 AM

Hi Sune,
Thanks EnableViewState="false" fixed the issue. Thanks for the help. :)

suneboeegh wrote May 16, 2013 at 9:29 AM

Exellent :)